måndag 30 mars 2009

Vinst till 08orna......


men dom spelar i allsvenskan nästa säsong ändån. RÖGLE skrattar hela vägen till banken och det blir vinst mot Västerås på Torsdag. Så siar jag och jag ska heja mig hes på Torsdag i Lindab Arena i Ängelholm det är en sak som är säkert. Jag har feber nu men vi har gott om Panodil hemma så det ska nog gå bra, och för den delen så är det ju ett par dagar dit. HEJA RÖGLE!!!!

Nu har Lena BE fått sina ATC kort som hon och jag har bytt i vår egen lilla swap. Därför känner jag att jag kan visa dom här. Jag har gått loss på dessa med Tim Holz hela sortimang. Jag har även provat lite blad guld och silver. Öste på med lim lade lite blad på och så fick det torka över natten. Dagen efter så borstade jag bort det överflödiga med en pensel. Det blev en fräck effekt men tyvärr så syns det inte så bra här som i verkligheten. Jag har en väldigt enkel kamera så jag scannar in mina alster och det blir ibland inte så jätte bra. Hoppas Lena får bättre bilder när hon ska lägga ut dom i hennes blog. Jag har önskat mig en bättre kamera av tomten i et par år nu. Men han lyssnar nog inte på mig. Nu ska jag ha ett bloss och sen kallar kudden. Har en riktig förkylning på gång som har svårt att bryta igenom. Godnatt alla mina vänner.

3 kommentarer:

Pernol sa...

Jättesnygga alster!!! Tim Holz är cool och jag gillar hans grejor jättemycket! Måste nog köpa på mig några!
Ha en trevlig vecka!
kramar
Pernilla

Busan sa...

Krya på dig massor Karina!!! Och håller med dig - HEJA RÖGLE!!! Det ska gå....! :)
Så fina saker du gör och ser så svårt ut!!! Var jättefina färger och uggle-stämplen är bara för söt!!!
Har tagit foto på rosetten och lagt ut på min blogg så när du orkar och har tid så finns det lite där hur den är uppbyggd om du skulle vilja prova någon gång. Ska till doktorn nu själv - bara vanliga för vanliga recept men gillar inte läkare och sjukvård längre och skulle helst slippa men måste så är bara att ta sig i hampan och släpa sig dit. Har lovat mig en pysselstund till senare idag så jag får se fram emot den. :) Kramar och krya på dig!!! Busan

Miapuh sa...

superfina grejor :D

Jo har ju varit lite halvtdatorlös, men nu har jag 2 nya fina datorer :D hihi o en rosa mus asg.