onsdag 11 mars 2009

Ny LO

Igår kväll så började jag på en LO på vår katt Signe. Varför är vissa djur så svåra att fota? Eftersom vårt kakel i köket är så jä.....la 70 tals fult så tyckte jag att dessa färger passade till denna. Det var dessutom dom enda papperna jag har med djurmotiv. Katt blomman har jag gjort själv. blev faktiskt lite nöjd med den.

Vet ni vad min romantiske man har gjort? Jo han har köpt sittplats biljetter till alla RÖGLES hemma matcher och inte nog med det svärmor och svärfar ska också med. Det är svärmors dröm att få se en riktig hockey match och det är klart man ställer upp på det.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Söt LO på söt katt. Gillar tagen. Kram

Busan sa...

Hej vännen! Tack för du kollade så jag skrivit rätt om gamsol. Jag tycker du är jätteduktig med dina promarkers - undrar hur det annars ska se ut för dina blir ju jättefina!!! Och gillar din LO jättemycket - vad vore livet utan vänner och katter!?! Har funderingar på att senare i år göra en LO för var av våra katter och kanske ha i ram om de skulle bli bra. Signe är ju bara helt underbar!!! Hoppas du har det bra och har med köpt en sån tidning en gång - eller det blev fel när jag beställde så jag fick en sån när jag skulle haft en annan men fick då behålla den... så funderar på att handla en till någon gång då och då för de är verkligen bra! :)
Kramar till dig och hoppas du har det bra. Busan

Susanne sa...

Vilken söt kisse du har Karina! Härliga färger på layouten och de passar verkligen ihop med kaklet...!;-) Blomman är läcker med kattpapprena och tagen blev jätteläcker, älskar dina tags!

Hoppas du mår bra och hoppas du får en bra dag!

Kramisar från Susanne

Lena B E sa...

Hej vännen!! Jättefin Lo du gjort på söta Signe!! Vaddå fult kakel? Det är ingenting mot våran plastmatta som vi har i kök och hall, fy f-n så ful!!! Den skulle du se!! Trodde det skulle bli åtminstone hallens tur att fixas till någongång, men det kommer alltid nåt som är viktigare i mellan!! Jag gillar verkligen blommorna du gjort med katt-papperet, jättefina!! Hoppas du får en jättebra dag! Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Jättefin LO Karina jag tycker att du har lyckats kanon med den:) Man kan inte annat ett bli SUPER GLAD över dom fina goa snälla och omtänksamma kommentarer du lämnar kvar efter dig på min blogg. Jag är mycket tacksam och hedrad ska du veta TACK SNÄLLA Karina:)
Det gick ok på Smärtkliniken tack men har haft himla ont så det har blivet dåligt med sömnen tyvärr men det får jag ta. Jag får vila i dag, ska forsöka göra en riktig god middag då min underbara sambo fyller år i dag. Men annars så ska jag forsöka ta igen mig kanske blir det något pyssel jag får se:)
Önskar att du får en toppen dag, sköt om dig massor med kramis från lilla Inger:9

lk46 sa...

Härlig retro LO, precis i mina färger!
va kul att gå på match med svärföräldrarna. Roligt när man har samma intresses och kan göra saker tillsammans.
Jag älskade min svärmor, men hon är tyvärr borta sen många år!
Ha en trevlig dag vännen!
Kram lene

Pernol sa...

Superfin LO på den söta Signe!!! Jag gillar speciellt kattblommorna! Det var en ny variant av blomma!!!
kramar
Pernilla

Busan sa...

Hej vännen!
Tack för ditt grattis - och blev så glad du gillade kortet. Har fått pappert av Lisan och det står inget på som jag kan se som det brukar men lovar fråga henne och meddela så fort hon är kopplad till nätet igen. Vet ju du gillar ugglor och skulle jag glömma fast jag skrivit upp det så hoppas jag så att du påminner mig! Det var i ett block med massa olika papper som matchade varandra som jag förstod på henne men är ett tag sedan - om det kan vara någon hjälp så länge... Har fått paketet från Panduro idag och jag är så lycklig!!! Ska ta kort här och lägga ut senare idag så ni får se!!! Trodde väl aldrig jag någonsin skulle vinna något sånt - brukar säga som dig - vinner aldrig något - men där hade jag fel. Hoppas du har en bra dag. Får inte mycket gjort här men ska försöka bli bättre så jag kan göra påskkorten INNAN påsk... ;) Kramar till dig och ha det så gott!!! Busan