söndag 15 mars 2009

Rögle-Leksan 4-2Vilken match det var idag. Men innan jag börjar rosa Rögle så vill jag bara säga att jag tyckte synd om Leksan supportrarna som åkt ända från lappland en söndag tur och retur för att heja på sitt lag och så förlorar dom med 4-2. Dom var faktiskt rätt så många (se bild på dom blå-vit klädda som står inklämda i skamvrån) Fast att deras lag förlorade så tog dom det med gott mod. Nog om dom.
Ni får förlåta bildkvaliten men jag är inte någon fotograf hur gärna jag än vill vara det.
Nu ska jag berätta lite om svärmor. Hon är fantastisk. Vi var där en timme innan nersläpp för att vi skulle hämta ut våra biljetter och vi visste att det skulle vara kö där. Vi fick vara biljetter och hittade våra platser rätt snabbt. Här sitter dom förväntansfullt (se bild) På isen värmde lagen upp. Om ni tittar noga på klockan på resultat tavlan eller vad det heter så är det över 30 min till nersläpp och när vi suttit där i ca 10 min så konstaterar svärmor att det fortfarande står 0-0. Hon hade inte kopplat att det inte hade börjat än. Man är bara 5 man på isen och här åkte minst 30 man runt med 800 puckar och värmde upp. Nu var operation mobba Astrid igång. Ja inte för min del för jag försvarade henne men hennes son och man fick vatten på kvarnen. Hon var vansinnig på domaren om han satte en Röglespelare i utvisningsbåset men åkte en Leksan spelare ut så var han jätte bra den samme domaren Vi hade iallafall jätte roligt och vi ser fram emot nästa hemma match som är på Söndag mot AIK.

JAG HAR VUNNIT TREDJE PRIS!!!! Hos Mari. Kan ni tänka er jag som aldrig vinner något? Jag blev så glad. Nu ska jag sitta vid brevlådan och längta efter postamannen. Tack Mari!!!!!!!!!!!

Förresten jag glömde nästan.. Jag har gjort lite mer Sara blommor. Nu är det en sådan oreda på bilderna i detta inlägg Men det får ni ta. Jag vet inte hur man ändrar ordningen utan att börja om. Blommorna blev faktiskt rätt så bra för att vara en sak som jag själv lärde mig i helgen. Nu ska jag bara hitta något projekt att använda dom till. Kanske ska lotta ut några. Nej det kanske inte är någon som vill ha dom. Nu får ni sova så gott. Godnatt.

8 kommentarer:

Lena B E sa...

Hej vännen! Snygga blommor du har gjort igen!! Visst ligger Leksand långt norrut men inte fullt så långt som uppe i lappland, jag bor norr om dalarna men inte ens hälsingland tillhör lappland. Hi, hi... ville bara tala om det. Gubben kollade på datorn och det är 62 mil från leksand till ängelholm, du får nog åka ungefär lika långt till för att komma dit upp. Vi hörs. Massor med kramar från din vän Lena

Camilla sa...

Hej karina
Oj, vad jag skrattade gott om din svärmor, det är såna stunder som förgyller tillvaron och man kan minnas och skratta åt tillsammans.
Ser att du hunnit med en hel del pysslande. Själv så håller jag fortfarande på med mitt minialbum. Händer inte så mkt det går lite trögt nu. Har tappat min inspiration någonstans, får försöka leta upp den igen... ;o)
Kramar
Camilla

Malin sa...

Vad roligt att du hittade till mig precis den dagen då jag kräver att alla ska skriva en hälsning haha =P
Vilka fina blommor du gör!

Ha en härlig dag!

Kram

Camilla sa...

Förresten är du jätteduktig på att virka. jag kan bara virka fram och tillbaka och mönsterbeskrivningarna måste vara på latin eller nåt.... fattar ingenting. Däremot är min mamma suverän på detta, så några snyggga dukar har jag, fick en del när de flyttade till mindre hus, så det är bara tacka och ta emot.
kram
Camilla

Lena B E sa...

Hej min vän! Hoppas baket går toppenbra idag för dig!! Du är ju så duktig på att baka så det går säkert bra!! Förresten var det ditt fel från början att jag måste baka, för jag blev så himla sugen på hembakat när jag såg dina bullar. Hi, hi, hi... Det där är smittsamt tydligen, eller hur? Ha en underbar dag. Kramizar Lena

Busan sa...

GRATTIS till vinsten - du är så värd att vinna för du är så duktig!!! Och jättefina blommor du virkar med!!! Kramar Busan

lk46 sa...

hej vännen!

Virkar du när du tittar på hockey??? Jättefina blommor i alla fall!
Jag vet hur du ändra i ordningen!
Du markerar den bild du flytta, sen drar du den till den plats du vill ha den på. Jag fick fel häromdagen och täkte, va fasiken, jag testar och se det gick!
Ha en trevlig kväll!
Kram Lene

Milla sa...

Jättefina blommor har du gjort!!

Kramizzzzz