måndag 9 mars 2009

Syförening


Jag älskar mina små tanter i vår sy förening. Idag så satt jag mest och snackade. Jag hade tagit med lite stämplar och mina promarkers. Ramstämpeln köpte jag på Panduro igår. Den är också från Prima. Det är egentligen lite swirlar på den också med till det jag skulle använda dom till tyckte jag att dom inte passade så dom klipptes bort. Jag lovar att jag ska använda hela stämpeln så småningom. Sov nu gott alla mina vänner!!!!!

4 kommentarer:

lk46 sa...

Hallo där min vän!
Va du är duktig och så många järn du har i elden!
Igår kväll när jag kom hem från jobbet fanns ett stort kuvert i min brevlåda med helt underbara swapkort!
Dem gillade jag verkligen!
Ha en trevlig dag min vän!
Kramizar från Lene

Busan sa...

Vill bara skicka en liten kram till dig och hoppas att det går bra med din tand och allt nu. Hoppas du haft en bra dag. Och alltid så fina saker du gör... alltid lika kul att titta in till dig. Kram Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Karina:) JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU INTE HAR TANDVÄRK mera även om det kostade en stor slant!!!
Visst är det underbart att man har ett gäng med likasinnade som man kan träffa och bara vara med. Jag är med i en pyssel grupp och vi träffas en gång i veckan (jag har tyvärr inte varit med på flera veckor har inte orkat)dom är helt underbara alla i hop och vi har så himla kul när vi träffas. I bland så åker jag hem och har inte pysslat något men det gör inget för jag har alltid så himla trevligt:)
Tack snälla för din omtanke och din kommentar på min blogg det gör mig jätteglad ska du veta:)Det att bråka med Försäkringskassan har tagit så himla mycket energi och ork som jag inte har egentlig så till slut så orkade jag inget alls och var bara tvungen att ta en paus från allt och alla. Det är inget personligt men det blev för mycket för mig helt enkelt. Jag är JÄTTEGLAD för din skuld att det är ordnat sig för dig vad skönt:) Jag är inte klar och vet inte hur det kommer se ut men det är bara att kämpa på jag har jo mycket bra stöd från min läkare och alla personal på Smärtkliniken där jag får mina behandlingar så jag hoppas att det löser sig. Jag lovar att uppdatera dig när det är klart och hur det blir.
Tack för att du tittar in till mig och tack snälla för alla dina kommentarer det betyder mycket som du själv säger att ha vänner att prata med och jag har en himla tur för jag har dig och en massa andra underbara personer som verkligen har brytt sig om mig. Ha en underbar dag och sköt om dig massor med kramis från lilla Inger:)

camilla sa...

Vad skönt att du fixat till det med tänderna, inget roligt att ha ont. Själv har jag inga problem med tänderna, får alltid beröm för att jag sköter dem så bra osv... Hoppas bara det håller i sig, vill inte få problem (det är ju så attans dyrt...). Va kul för dig att ha en "liten förening" och få visa allt du kan och att de verka tycka det är kul. Hur gick det med försäljningen med kort på jobbet, fick du ngt sålt och gillade dom det du gjort?
Angående det där med bloggarna så har inte en del inlaggt "Namn/URL" identitet som du har och då kan jag inte kommentera hos dem och det är så trist tycker jag. Skulle lämna en kommentar hos Pernol då hon uppmanade alla som hade Panduros senaste stämplar med flickor och pojkar, som jag har då, att lägga upp det på sin blogg och lämna en kommentar hos henne så hon kunde gå in och kika hos mig. Men då hon inte hade inlaggt denna identitet så kunde jag inte det... blir ju lite trist då ;o{

Kramar
Camilla