lördag 7 mars 2009

Skandal melodifestival.
Jag tror att melodifestivalen är uppgjort redan innan den startade för ett antal veckor sedan. Ring inte och rösta. Ni blir bara lurade. Tror jag iallafall.

När vi hade städat gjort kvällens middag och lite annat så hade jag förtjänat att få gå upp i mitt pysselrum och pyssla. Först gjorde jag ett kort med Baby Tilda som jag fått av min idol Miapuh Spetsen har jag fått av damen som jag har berättat om. Hon som går på loppis på helgerna endast för att leta saker som jag kan scrappa med. Hon är underbar. Blev rätt nöjd med detta kort. Nu hoppas jag att någon snart får en baby så att jag kan skicka mitt kort till den.
Andra kortet ville jag leka lite med mina distresser och vatten penseln. Lite roligt blev det iallafall.

Jag har en lös plomb som hela tiden molar och isar. Måste ringa tandläkaren direkt på måndag morgon. Jag har tandläkar skräck men jag väntar inte längre nu.
Om jag inte har så ont imorgon så blir det först en runda till elgiganten och köpa färg till vår skrivare. Blir kanske en liten runda till Panduro. Dom borde ju ha packat upp sina vårnyheter. Sen blir det in en runda på ica kvantum och där ska jag köpa albumblad. Det är det bästa att stämpla på och att färga med Promarkers. Godnatt mina vänner.

4 kommentarer:

Karina sa...

Fine kort.

Busan sa...

Tack Karina för att du är så snäll och la ut bild på din embossingfön - då vet jag var jag ska titta efter och önska mig och skriva upp på inköps/önskelistan. Är en jätterolig undersökning du startade - gillar mycket läsa vad alla har för favoritredskap.
Hoppas att allt går bra hos tandläkaren - om du kan så är du väl värd ett besök på Panduro efteråt!!! Och håller med dig om att jag med tycker man kunde vänta sig lite bättre service av Panduro när de är så stora men kanske är det just därför det tar tid. Jag är ofta jättenöjd och älsar deras fyndlådor de gånger jag köpt dem och reor men det är att det är så segt och tar tid på nätet och leveranserna som är minus tycker jag. Nu hade de skrivit ett inlägg att det ska bli bättre och att de jobbar på det så bara hoppas det går fort för jag har inte lagt ut mycket där heller på slutet i och med att det ofta strulat. Här är det snöstorm idag igen och solstolarna på balkongen lär inte bli använda på ett tag igen som det ser ut. Lääängtar till våren nu!!! Har ett namnsdagskort jag ska försöka börja på idag och sedan måste jag börja på påskkorten för har inte gjort det än. Ska bli så kul. Och efter det tänkte jag börja på en sån fin väska... :) Var rädd om dig och tack för hjälpen med bild på embossingmaniken och lycka till med tanden. Kramar Busan

Busan sa...

Ooooh - glömde det viktigaste - jättefin spets du fått och så snäll och go dam du lärt känna. :) Och jättesött kort med bebisen och så somrigt det andra kortet med tjejen!!! Duktig du är!!! Och tack igen för awardesen - är så lycklig för dem! :) Kram igen Busan

Lena B E sa...

Jättefina och söta kort båda två!! Lycka till hos tandläkarn, aldrig roligt att gå till dom, usch!! Här snöar det för fullt idag, så där spack drömmen om våren igen!! Jag vill verkligen ha vår nu!! Längtar jättemycket!! Förstår att det är roligare för dig nu att laga mat, det är alltid både roligare och enklare när man har riktiga grejer och får ett bra slutresultat!! eller hur? Kramar från din vän Lena