tisdag 17 mars 2009

TRÖTT

Oj vad trött jag var idag. Sov säkert inte mer än 2 timmar sammanlagt i natt. Vet inte vad det var med mig. Kanske var det fullmåne. Vet någon om det var det? Hittade en Sara Kay stämpel, som jag glömt att jag hade, i min stämpelsamling i kväll. Tog fram mina akvarell pennor och H2O penseln för det var länge sedan jag använt dom. Det har varit ProMarkers som gällt den senaste tiden. Gjorde ett motiv och det blev jätte bra. Så nu ska jag göra ett påsk kort av det. Det blev mycker glitterlim och liquid pearl som måste torka ordentligt innan jag kan montera kortet. Som för övrigt ska bli ett påsk kort. Boken kallar så jag säger godnatt alla.

3 kommentarer:

Miapuh sa...

http://shop.textalk.se/se/articleimage.php?id=7308&image=1194899&fullwidth=0&fullheight=0


****
Colorbox Fluid Chalk - Creamy Brown sån är de jag använder :)
kram M

Busan sa...

Hej! Längtar efter att få se ditt påskkort! Hoppas du kunnat sova i natt. Det var fullmåne den 8:e, men du är inte förkyld? Eller vårkänslor som gör dig extra trött? Hoppas det snart går över igen. Vad är en h20-penna? Ännu en sak jag inte har en aning om vad det är...! Kramar till dig!
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

KANONSNYGG nystylad blogg, jättefin Lo och ur snygg ny Tag du hade en hel del att bjuda på tack snälla Karina.
Hoppas du mår bättre nu vet jo hur det är att ha smärtor men försöker bita i hop å bara va. Man kommer på andra trevliga tänkar när man läser alla gulliga omtänksamma kommentarer från alla underbara blogg vänner:) Ta hand om dig och må så bra, kramis från lilla Inger