tisdag 31 mars 2009

Mini album







Idag har jag mått lite bättre. Varit och handlat och städat lite.
Vår panna har klabbat en hel del den sista tiden och idag så kom rörmokaren äntligen. Lagom tills det blev 13 plusgrader ute =)
Gjorde färdigt Sara´s mini album ikväll. Mitt första mini album någonsin.
Jag har en massa små bilder liggandes, sådana där som man inte vet vart man ska göra av. Det finns ingen ordning på bilderna i mitt album. Jag bara gjorde sidorna allt eftersom jag hittade korten här och där. Men det gjorde inget tycker jag. Tycker bara att det är kul att dom äntligen kom till nytta. Jag har använt lite varierande material och mycket av mina spillbitar. Alla biljetterna kommer har jag fått från denna tjej . Hon är en jätte givmild tjej som designar egna biljetter och gör mallar till olika saker och ger bort. Titta in till henne och hämta inspiration. Ett kärt besvär lovar jag er.
Det var allt för ikväll. Nu är det dax och sova lite. Godnatt.

måndag 30 mars 2009

Vinst till 08orna......


men dom spelar i allsvenskan nästa säsong ändån. RÖGLE skrattar hela vägen till banken och det blir vinst mot Västerås på Torsdag. Så siar jag och jag ska heja mig hes på Torsdag i Lindab Arena i Ängelholm det är en sak som är säkert. Jag har feber nu men vi har gott om Panodil hemma så det ska nog gå bra, och för den delen så är det ju ett par dagar dit. HEJA RÖGLE!!!!

Nu har Lena BE fått sina ATC kort som hon och jag har bytt i vår egen lilla swap. Därför känner jag att jag kan visa dom här. Jag har gått loss på dessa med Tim Holz hela sortimang. Jag har även provat lite blad guld och silver. Öste på med lim lade lite blad på och så fick det torka över natten. Dagen efter så borstade jag bort det överflödiga med en pensel. Det blev en fräck effekt men tyvärr så syns det inte så bra här som i verkligheten. Jag har en väldigt enkel kamera så jag scannar in mina alster och det blir ibland inte så jätte bra. Hoppas Lena får bättre bilder när hon ska lägga ut dom i hennes blog. Jag har önskat mig en bättre kamera av tomten i et par år nu. Men han lyssnar nog inte på mig. Nu ska jag ha ett bloss och sen kallar kudden. Har en riktig förkylning på gång som har svårt att bryta igenom. Godnatt alla mina vänner.
FAN!!!!! Rögle ligger under efter 12 min i Stockholm. KOM IGEN!!!!!!!!!!!

söndag 29 mars 2009

Mässa i Helsingborg





Jag har varit och på mässan i hbg idag. Tur att man vet lite om vad vissa saker kostar för några mässpriser såg jag inte till iallafall. Kanske är det för att tiderna är som dom är att priserna inte sänks lite på mässor. Men jag ska inte sticka under stol med att jag inte handlade något. Jag handlade både det ena och det andra.
Blev iallafall lite pyssel när jag kom hem i eftermiddags. Man måste ju prova sina "fynd". Jag kom fram till att Tombow inte riktigt är min gjej så 10 nya ProMarkers gled ner i shoppingkorgen och en del nya Tim Holtz saker bla hans nya mini masker, som jag använde direkt på ett par nya ATC kort. Maja road (orkar inte resa mig från sängen och gå in och kolla hur det stavas) klock stämplar och lite annat som jag kommer att använda och berätta om senare,inhandlades också.
Nalle stämpeln på HUG kortet köpte jag också idag.
Jag har aldrig på mina 2 år som scrappare gjort något mini album. Men det ska jag råda bot på nu. Har gjort en sida idag men jag kan inte visa den då den ligger på torkning. Får visa i morgon.
Måste även berätta att biljetten på det skit dåligt scannade ATC kortet kommer från The 80s Me Hon har jätte fräcka mallar och biljetter som hon gjort själv som bara är att hämta. Men glöm inte att visa henne vad du gör med hennes freebees.

House of inspiration har denna fantastiska blogdanyn Var med du med!!!

torsdag 26 mars 2009

TOMBOW leverans

Jag fick mina Tombow pennor idag. Jag är inte helt säker på att jag gillar dom bättre än PM. Jag kom inte alls överens med dom. Jag gick in på youtube och sökte på dom och då fick jag en massa tips. Innan jag ska visa något jag gjort med dom pennorna så ska jag träna lite. Imorgon blir det ingen träning iallafall för Rögle spelar hemma och vi måste köra nästan direkt vi kommer hem från jobb. Matchen börjar 19:15 så vi är sent hemma. Lovar att visa er det första jag blir nöjd med själv. Nu måste jag lägga mig och läsa min spökbok. Den är som sagt skitläskig *skakar lite och ryser* Godnatt mina vänner Vad skulle jag gjort utan er?

onsdag 25 mars 2009

SWAPAR




Vi har haft en recept swap. Vi var 7 st som var med och temat var fisk. Oj vilka goda recept jag fick i min brevlåda i dag. Jag måste ta reda på vem det var som var med i swapen. Jag vet bara vem 5 av dom är. Men det fixar jag på något vis. Men vill ju gärna tacka dom.

Jag och Lena BE har haft en liten mini ATC swap. Alltså korten var så stora som dom ska vara och med mini menar jag att det bara var hon och jag. Hon vann en Tim Holtz stämpel härom veckan och jag fick hem min efterlängtade TH stämpel "Time" härom dagen. Lena hade aldrig gjort något ATC förr så jag utmanade henne. Vi skulle göra vars 4 st och använda våra nya stämplar på minst ett av korten. Vi satte ingen deadline utan vi fick ta den tid vi behövde. Men Lena var snabb. Jag gissar att hon var väldig sugen på att prova sina ATC talanger och dom talangerna har hon verkligen. Kolla in vilka vackra kort hon gjort till mig. Alla 4 satt i ett crisscross kort som jag också blev förälskad i. Älskar dom små speglarna och det färgrika pappret.
Jag själv är färdig med 3 av 4 kort. Trodde att jag skulle få dom färdiga i kväll men tiden räckte tyvärr inte till. Så Lena, jag skickar iväg dom på Fredag med posten så har du dom förmodligen på Måndag.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Just nu läser jag en bok med spökhistorier. Skit läskigt ska jag be att få tala om. GODNATT. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tisdag 24 mars 2009

AWARD



Jag har fått en award Lene BE Hon är då för gullig.

Jag har alltid så svårt att dela ut den vidare men jag ska göra ett försök.

Busan

Lene

Camilla

Mariante

Inger

Sussie

Pernol

Ulrika





Jag fick min beställning från Hobby och hantverk idag. Min efterlängtade TH stämpel "Time", grunge board, glossy accent, Tims små klipps som man kan hålla ihop dokument eller ha dom som dekoration och en del cardstock. I paketet från Eva så låg det material till att göra ett crisscross påskkort. Av materialet jag fick så fick jag ihop 2 st kort. Men jag visar bara det ena här för det andra blev inte riktigt färdigt än så det visar vi imorgon. Jag var bara tvungen att direkt när jag kom hem från jobb stressa till lite middag och äta fort duscha sen fick jag sätta mig och vara kreativ.

Jag gjorde två ATC kort idag också. Lugn LENA BE det är inte dom som du ska få. Dom ska bli mycket finare det lovar jag

Vet ni vad jag mer har gjort? Jag gav vika för dom här tombow pennorna. Har beställt 10st så dom kommer väl i dagarna. Svåra att motstå eftersom alla tycks höja dessa till skyarna.


Heja Rögle ni är bäst. 2-4 borta Inte illa måste jag säga. Nu gäller det på fredag hemma.

GRATTIS

MIAPUH fyller år idag. Fantastiska underbara Miapuh. GRATTIS

måndag 23 mars 2009

Internet fantastiskt eller frustrerande?!?!




Jag vet att det är jag som gjort fel med en överföring av pengar på Internet banken. Men lika förbanad och frustrerad blir jag iallafall på tekniken. Jag har beställt en del prylar hos Eva på Hobby och hantverk Men hon fick aldrig några pengar till sitt konto. Efter en ca 1100 mail så kom iallafall den första betalningen in. Dom andra pengarna har nog hamnat hos någon Irina AB eller något liknande. Jag ger upp. Vill denna Irina stjäla 353 kr av mig så hoppas jag att hon verkligen behöver dom. Fast det kan lika gärna vara så att hon vill vara ärlig och sätter ´tillbaka mina pengar. Men Eva har inte med detta att göra. Hon har världes bästa service och alltid glad. Kommer att forsätta handla hos henne.

Och så över till lite roligare saker. Mitt mormorprojekt blev detta prinsessa kort crisscross vikning. Bakom tagen finns plats för öronhängena. Hon blev iallafall jätte nöjd.Och det gör mig så glad.

På syjuntan ikväll gjorde jag faktiskt ett crisscross kort till. Det blev jag jätte nöjd med. Gemet med 7an går ju att byta ut till vilket år som helst.

Sist blev det ett könsneutralt kort gjort på spillbitar. Rätt så fräckt tycker jag iallafall.

BLOGGCANDY


Hos kära INGER Hon är så fantastisk duktig. Var med ni med.

söndag 22 mars 2009

RÖGLE - AIK 5-1


Än så länge så ångrar vi inte att vi köpte våra sittplatsbiljetter till Rögles hemma matcher till kvalserien. Rögle spelar helt fantastisk hockey.
Idag var inte svärmor och svärfar med för svärfar fick ont i ryggen att sitta så länge sist. Dom stod över denna gång och gav sina biljetter till min svåger (min mans bror) och hans son Calle. Vi hade jätte trevligt. Jag tror att Rögle van och spelade så bra för att jag köpte en halsduk i deras souvenir affär. Eller vad tror ni?

Har börjat på ett nytt kort men det han inte bli färdigt innan vi skulle iväg. Har även ett annat projekt hängandes över mig. Det är en mormor som ska ge sitt barnbarn ett par öronhängen i påskpresent. Jag ska göra någon form av presentförpackning till dessa med påsk tema. Det får jag spåna på imorgon när jag är ledig och ensam hemma utan störningar.

Lena BE har utmanat mig och det ska jag också fundera på imorgon.
Jag har blivit utmanad av Lena BE
Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Karina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Koja
3. Flicknamn: Kajsa
4. Pojknamn: Kalle
5. Yrke: Kassör
6. Färg: Kolsvart
7. Klädesplagg: Kappa
8. Mat: Kalops
9. Sak i badrummet: Klämma
10. Plats/stad: Kalmar
11. En orsak att vara sen: Katastrof
12. Något man skriker: Kålhuvud
13. Film: Kärlek på hal is.
14. Något man dricker: Kaffe
15. Band: Kajsa Stina Åkerström
16. Djur: Katt
17. Gatunamn: Kassörvägen
18. Bil: Kia
19. Sång: Kärleksbevis
Kopiera det här till din blogg och utmana 5 pers!

Jag utmanar alla som vill och känner för det. Det var inte det lättaste jag har gjort därför så vill jag inte utmana någon speciell, utan gör detta om ni har tid och lust.

lördag 21 mars 2009

Crisscross



Är det bara jag som tycker att det är svårt att göra påskkort? Jag har lagt en beställning på Hobby och hantverk och i samband med det så gick jag in på deras blog och hittade en beskrivning på ett crisscross kort. Jag lekte lite ikväll och det blev två kort. Ni får ursäkta scaningen och bildkvaliten men jag orkade inte göra om det. Dom var riktigt roliga att göra.

Har även varit väldigt huslig idag. Jag har bakat vårt dagliga bröd till hela veckan (nu lät jag som en präst) Jag är så trött på att komma in i affären och så har dom inget färskt bröd. Men nu är det löst en vecka framåt. Sen gjorde jag pannbiff med lök, sås och potatis och hela köret. Och när allt var färdigt utom potatisen den var skalad men inte kokt. Så tittade vi på varandra och båda tänkte samma sak, PIZZA. Det var riktigt länge sedan vi åt pizza senast. Så pannbiffen fick in i kylen det är gott att ha färdig mat när man kommer hem från Hockeyn. In i bilen körde till Anelöv och hämtade pizzorna. Dom glufsar vi i oss. Men orkade bara hälften var på våra pizzor. Så nu har vi mat till en hel armé. Pizzabitarna kan bli en lagom lunch innan hockeyn Nej nu är det dax för min skönhetsömn Godnatt

fredag 20 mars 2009

Äntligen Fredag.

Och jag har tre dagars ledighet framför mig. Imorgon ska jag gå runt i joggingbyxor och slappetröjan hela dagen. Ska pyssla lite emellan åt kanske. Har inte riktigt någon inspiration nu för tiden. Men jag känner mig själv den kommer nog snart tillbaka. Började på ett till påskkort ikväll. Det blev katastrof. Jag skulle häfta fast punchinellan och råkade häfta samman hela kortet så att det inte gick att öppna. Först hamnade det i papperskorgen men sen tog jag mig samman och räddade det. Vi får se om det blir bra för då visar jag det imorgon. Sovgott alla mina goda vänner vad skulle jag gjort utan er?

Jag har fått min vinst från Mari i dag. Jag fick tygservetterna. Visst är dom fina?

torsdag 19 mars 2009

Jag har köpt 2 st stämplar idag av Milla. Här är dom färglagda med ProMarkers. Jag är inte så duktig på ProMarkers än men övning ger färdighet sägs det. Var precis inne hos Milla och kollade hon har en massa till salu i dagens inlägg. Skynda er dit och fynda. Annars har dagen varit bra. Verkligen vår i luften. Jag älskar det. Man mår så mycket bättre när solen värmer ens själ. Godnatt på er.

onsdag 18 mars 2009




Jag blev färdig med mitt påskkort ikväll. Jag har inte skrivit något om påsk på framsidan av kortet för att jag vill att det ska vara ett kombinerat påsk-vår kort. Jag kommer att skriva något om det inuti kortet sen. Stämpeln är en Sara Kay stämpel och jag har färglagt den med akvareller. Riktigt roligt med akvarellerna dom har jag inte använt på lääääääääääänge.

Jag har beställt lite scrapsaker i dag på Hobby och hantverk. Som jag längtar till leverans. Dom brukar alltid skicka den dagen efter man betalt. Himla fort går det iallafall.

Annars har dagen varit bra. Man märker direkt på kunderna att solen skiner. Alla är glada. Hoppas nu att våren har kommit till Skåne för att stanna. Nu ska jag leta fram min bok och bädda ner mig under duntäcket. Godnatt!

tisdag 17 mars 2009

TRÖTT

Oj vad trött jag var idag. Sov säkert inte mer än 2 timmar sammanlagt i natt. Vet inte vad det var med mig. Kanske var det fullmåne. Vet någon om det var det? Hittade en Sara Kay stämpel, som jag glömt att jag hade, i min stämpelsamling i kväll. Tog fram mina akvarell pennor och H2O penseln för det var länge sedan jag använt dom. Det har varit ProMarkers som gällt den senaste tiden. Gjorde ett motiv och det blev jätte bra. Så nu ska jag göra ett påsk kort av det. Det blev mycker glitterlim och liquid pearl som måste torka ordentligt innan jag kan montera kortet. Som för övrigt ska bli ett påsk kort. Boken kallar så jag säger godnatt alla.

Jag måste bara visa en påsktag jag gjorde ikväll också. Känner mig inte trött så jag var tvungen att pyssla lite. Men nu ska jag nog sova. Kanske.

måndag 16 mars 2009

Nystylad blog och ny LO

Då var denna Måndag snart slut och ingen nytta har man gjort. Fast det kommer fler dagar. Jag har iallafall vårat till min blog lite. Prickarna ska associera till påskägg nu när det snart är påsk. Men ska jag vara ärlig så gillar jag inte riktig denna design men jag orkade inte göra om det. Får vara så här till efter påsk.

Jag har gjort en LO ikväll. Började på den igår kväll. Bilden är min dotters sista skolkort som är taget i 9:an. Jag har gjort ett dolt journaling kort. Sitter under det blåa ruggade pappret uppe till höger. Det är något helt nytt för mig. Har alltid haft synlig journaling. Har även använt 2 av mina virkade "Sara" blommor. Blev riktigt nöjd med dom. Känns extra roligt när man gjort dom själv.

Måste även klargöra att det här med virkade blommor inte var min egen idé. Jag läste i senaste numret av Scrapbooking mm att eftersom ekonomin nu är så som den är i världen så kom det här med hemmagjorda dekorationer att bli mer inne. Dom visade även en virkad blomma som visserligen inte var hemmagjord men den var virkad. Jag kallar mina blommor för "Sara" blomman för att dom är gjorda av mig och av mina händer och av min tid. Jag tror inte att någon kommer att säga något om det men nu vet ni iallafall hur det ligger till. Dax att fluffa till kudden och hitta rätt sida i boken. Sov gott ni som läser detta på kvällen och ha en underbar dag ni som läser på dagen.

Bingo kort GRATIS

Jag har hittat en sida där man kan göra egna bingokort och annat smått och gott till scrapbooking. GRATIS. Kolla in sidan här.

söndag 15 mars 2009

Rögle-Leksan 4-2



Vilken match det var idag. Men innan jag börjar rosa Rögle så vill jag bara säga att jag tyckte synd om Leksan supportrarna som åkt ända från lappland en söndag tur och retur för att heja på sitt lag och så förlorar dom med 4-2. Dom var faktiskt rätt så många (se bild på dom blå-vit klädda som står inklämda i skamvrån) Fast att deras lag förlorade så tog dom det med gott mod. Nog om dom.
Ni får förlåta bildkvaliten men jag är inte någon fotograf hur gärna jag än vill vara det.
Nu ska jag berätta lite om svärmor. Hon är fantastisk. Vi var där en timme innan nersläpp för att vi skulle hämta ut våra biljetter och vi visste att det skulle vara kö där. Vi fick vara biljetter och hittade våra platser rätt snabbt. Här sitter dom förväntansfullt (se bild) På isen värmde lagen upp. Om ni tittar noga på klockan på resultat tavlan eller vad det heter så är det över 30 min till nersläpp och när vi suttit där i ca 10 min så konstaterar svärmor att det fortfarande står 0-0. Hon hade inte kopplat att det inte hade börjat än. Man är bara 5 man på isen och här åkte minst 30 man runt med 800 puckar och värmde upp. Nu var operation mobba Astrid igång. Ja inte för min del för jag försvarade henne men hennes son och man fick vatten på kvarnen. Hon var vansinnig på domaren om han satte en Röglespelare i utvisningsbåset men åkte en Leksan spelare ut så var han jätte bra den samme domaren Vi hade iallafall jätte roligt och vi ser fram emot nästa hemma match som är på Söndag mot AIK.

JAG HAR VUNNIT TREDJE PRIS!!!! Hos Mari. Kan ni tänka er jag som aldrig vinner något? Jag blev så glad. Nu ska jag sitta vid brevlådan och längta efter postamannen. Tack Mari!!!!!!!!!!!

Förresten jag glömde nästan.. Jag har gjort lite mer Sara blommor. Nu är det en sådan oreda på bilderna i detta inlägg Men det får ni ta. Jag vet inte hur man ändrar ordningen utan att börja om. Blommorna blev faktiskt rätt så bra för att vara en sak som jag själv lärde mig i helgen. Nu ska jag bara hitta något projekt att använda dom till. Kanske ska lotta ut några. Nej det kanske inte är någon som vill ha dom. Nu får ni sova så gott. Godnatt.

lördag 14 mars 2009

HEJA RÖGLE !!!

Ja då var det dax för hockey imorgon. Laget med dom stora grabbarna van igår. Får hoppas på en repris i morgon i Lindabs arena. Vi har ju köpt biljetter till alla hemma matcherna (5st tror jag) med svärmor och svärfar. Min svärmor är nog en av dom mest impulsiva människor jag känner. Ni kan tro att det finns röstresurser i henne. Bägge hennes söner och alla barnbarn har upplevt hennes inlevelse på deras fotbolls matcher. Hon skriker på domarna som om det var på liv och död. Som jag berättat innan så har hon alltid drömt om att få gå på en riktig hockey match med en full arena. Jag tycker att det är väldigt tufft av henne och svärfar att gå på hockey när man är 70+.

Har jobbat själv i affären idag. Tur att det var Lördag för vi stänger kl 15. Har haft folk där hela dagen. Jätte kul att folk verkar att ha hittat ur deras vinter iden.

Syster ringde och sa att dom fått en massa smörgåstårtor över från restaurangen idag så vi var där ikväll och kollade melodifestivalen. Inte så långt att gå, dom bor bara ett par hus ifrån oss. Tyckte att det var många bra låtar med i finalen. Men min favorit kom bara 2:a. Ja ja! Jag vet att det var "snälla snälla snälla" men jag tycker om Carolina. Gillar hennes punkiga sätt och att hon är sin egen och inte ser ut alla andra silikonpumpade slagerbrudar.

Nej gott folk nu är det dax att nanna kudden. Jag skriver imorgon kväll igen när vi kommit hem från hockeyn och berättar om hur det var att se Rögle VINNA.
Godnatt

fredag 13 mars 2009

SKATTA INTE !

Jag har aldrig i hela mitt vuxna liv virkat någon gång. Jag har gjort det för att det var ett måste på sy slöjden i skolan. Min mamma försökte lära mig det en gång också kommer jag ihåg men jag hade ingen tålamod till det. Nu VILL jag lära mig men det är ingen som har tid till att lära mig det. Då hittade jag en gammal virkskola bok och kastade mig huvud löst in i virkningens värld. Jag ska virka blommor som jag ska ha i ett projekt. Gittan var så snäll och lånade mig garn och virkepinne och så här blev min första blomma. Eftersom jag inte fattade beskrivningen så är min blomma gjort på känn. Jag blev rätt att kalla det för sara-blomman efter min älskade Sara. Ja så bestämmer jag.
Fredagen den 13 i dag. OCH JO när jag skulle gå ner till bussen så var det en fågel jävel som måttade en skit rakt ner i huvudet på mig. Min mamma säger alltid att det betyder tur och lycka när man blir nerkletad av dem . Ja Ja inget man kan göra något åt. Nu suger det i både sove tarmen och i röketarmen.

torsdag 12 mars 2009

Ingen bra dag

Ibland är det bara så. Var ensam i affären idag. G och K var på mässa. Hade räknat med att få stänga kl 18 och ta bussen hem kl 18:45. Men G och K var hemma så att jag kunde åka hem kl 16:30 det var riktigt skönt. Var så trött ikväll att jag orkade ingenting. Men framåt 21 tiden piggnade jag till lite och började min planerade sortering av mina papper. Det har jag skullat gjort nu i flera dagar. Det är en sådan röra på dom och jag vet inte vad jag har och vad jag inte har. Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska sortera dom efter färg eller mönster. Ja det har jag morgondagen att bestämma mig på. Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa. Godnatt.

onsdag 11 mars 2009

Ny LO

Igår kväll så började jag på en LO på vår katt Signe. Varför är vissa djur så svåra att fota? Eftersom vårt kakel i köket är så jä.....la 70 tals fult så tyckte jag att dessa färger passade till denna. Det var dessutom dom enda papperna jag har med djurmotiv. Katt blomman har jag gjort själv. blev faktiskt lite nöjd med den.

Vet ni vad min romantiske man har gjort? Jo han har köpt sittplats biljetter till alla RÖGLES hemma matcher och inte nog med det svärmor och svärfar ska också med. Det är svärmors dröm att få se en riktig hockey match och det är klart man ställer upp på det.

måndag 9 mars 2009

Syförening


Jag älskar mina små tanter i vår sy förening. Idag så satt jag mest och snackade. Jag hade tagit med lite stämplar och mina promarkers. Ramstämpeln köpte jag på Panduro igår. Den är också från Prima. Det är egentligen lite swirlar på den också med till det jag skulle använda dom till tyckte jag att dom inte passade så dom klipptes bort. Jag lovar att jag ska använda hela stämpeln så småningom. Sov nu gott alla mina vänner!!!!!

Jag har ingen tandvärk längre.

Då har man varit hos tandläkaren *ler stolt* 925 kr tack och hej och du får komma igen så att vi kan rotfylla den för det finns inte tid till det nu, och då kostar det ytterligare ett antal tusenlappar. Jaja Jag har iallafall inte ont mer.

Nu ska jag iväg till tanterna på vår lilla syförening. Har faktiskt kommit ihåg att packa med mig kameran. Nu får vi se om jag kommer ihåg att fota. Hör av mig senare kanske. Om inte så får ni ha en trevlig kväll.

Tim Holtz stämplar



Hobby och hantverk har en utlottning på Tim´s nya stämplar.

Det blir nog ingen spark på smalbenet.

Jag har efter en lång telefonkö äntligen fått en tid 10.45 hos tandläkaren. Jag har tandläkarskräck och går inte gärna dit. Därför fick jag lite skäll av receptionisten idag. Jag sa till henne att jag visste att jag inte varit där på länge men nu var det inte så att det var därför jag ringde. Utan jag ringer för att få hjälp nu på momangen med min tand. Då blev hon tyst och hittade en tid till mig. Hon var vänlig att skriva i mina papper att jag var livrädd för tandläkaren så att han skulle vara snäll mot mig. Jag känner mig för första gången i mitt liv inte att jag är rädd. Jag känner mer det som en lättnad. Äntligen kanske man kan få i sig något som inte är flytande föda.

Sy förening ikväll. Ska bli roligt att träffa damerna igen. Men jag har inte orkat planera och packa ner vad jag vill göra men det får jag göra i eftermiddag. Tack för att ni finns och för att ni deltar i min undersökning.

söndag 8 mars 2009

Spark på smalbenet.




Om inte tandläkaren sätter fast min lösa plomb imorgon så ska jag sparka honom på smalbenet.

Jag har, med tand och allt, varit och handlat färg till vår skrivare idag. Blev en liten runda in på Panduro också. Köpte lite nya stämplar. Ugglan köpte jag och ramen som det står Life is sweet i (på LOn). Jag älskar ugglor. Dom verkar så kloka. Jag har fågelfobi så jag vill inte komma nära en i verkligheten.

Sen har mina föräldrar varit här och fikat idag. Måste berätta, dom har ätit sunt ett tag nu och min far har gått ner 28kg i vikt och mor har även hon gått ner i vikt (vet inte hur mycket) trots att hon går på kortison och så går hon och tränar på gym. Hon trivs som fisken i vattnet på gymmet. Alla är så snälla och hjälpsamma där. Jag är så stolt över dom.

Sen bakade jag frukost bullar så att det räcker hela veckan. Roligt att baka men tråkigt att städa undan när man har knådat färdigt. Blir så himla kladdigt. Sen blev det köttfärssås och makaroner till middag. Inga pizzor här inte. Sist vi köpte pizza i vår pizza restaurang här i byn så var min inte bakad alldeles degig och räkorna var så frysbrända att det kändes som skalen var kvar på dom. Salladen är gjort med fisklever olja och smakar och luktar skit. Detta har hänt förr och då har jag ringt och klagat. Men det verkar inte som det blir någon ändring. Ja ja dagens i-lands problem.

Nu är det boken som kallar och sängen ännu mer. Jag ska hänga på telefonen från kl 7.Godnatt sov så gott!!

lördag 7 mars 2009

Skandal melodifestival.




Jag tror att melodifestivalen är uppgjort redan innan den startade för ett antal veckor sedan. Ring inte och rösta. Ni blir bara lurade. Tror jag iallafall.

När vi hade städat gjort kvällens middag och lite annat så hade jag förtjänat att få gå upp i mitt pysselrum och pyssla. Först gjorde jag ett kort med Baby Tilda som jag fått av min idol Miapuh Spetsen har jag fått av damen som jag har berättat om. Hon som går på loppis på helgerna endast för att leta saker som jag kan scrappa med. Hon är underbar. Blev rätt nöjd med detta kort. Nu hoppas jag att någon snart får en baby så att jag kan skicka mitt kort till den.
Andra kortet ville jag leka lite med mina distresser och vatten penseln. Lite roligt blev det iallafall.

Jag har en lös plomb som hela tiden molar och isar. Måste ringa tandläkaren direkt på måndag morgon. Jag har tandläkar skräck men jag väntar inte längre nu.
Om jag inte har så ont imorgon så blir det först en runda till elgiganten och köpa färg till vår skrivare. Blir kanske en liten runda till Panduro. Dom borde ju ha packat upp sina vårnyheter. Sen blir det in en runda på ica kvantum och där ska jag köpa albumblad. Det är det bästa att stämpla på och att färga med Promarkers. Godnatt mina vänner.