söndag 29 mars 2009

Mässa i Helsingborg





Jag har varit och på mässan i hbg idag. Tur att man vet lite om vad vissa saker kostar för några mässpriser såg jag inte till iallafall. Kanske är det för att tiderna är som dom är att priserna inte sänks lite på mässor. Men jag ska inte sticka under stol med att jag inte handlade något. Jag handlade både det ena och det andra.
Blev iallafall lite pyssel när jag kom hem i eftermiddags. Man måste ju prova sina "fynd". Jag kom fram till att Tombow inte riktigt är min gjej så 10 nya ProMarkers gled ner i shoppingkorgen och en del nya Tim Holtz saker bla hans nya mini masker, som jag använde direkt på ett par nya ATC kort. Maja road (orkar inte resa mig från sängen och gå in och kolla hur det stavas) klock stämplar och lite annat som jag kommer att använda och berätta om senare,inhandlades också.
Nalle stämpeln på HUG kortet köpte jag också idag.
Jag har aldrig på mina 2 år som scrappare gjort något mini album. Men det ska jag råda bot på nu. Har gjort en sida idag men jag kan inte visa den då den ligger på torkning. Får visa i morgon.
Måste även berätta att biljetten på det skit dåligt scannade ATC kortet kommer från The 80s Me Hon har jätte fräcka mallar och biljetter som hon gjort själv som bara är att hämta. Men glöm inte att visa henne vad du gör med hennes freebees.

10 kommentarer:

Lene sa...

Åh så avundsjuk jag är på dig karina som varit på mässa och ändå orkad att pyssla. Här sitter jag efter jobbet och orkar bara titta runt lite och så skriva en hälsning till dig1
Ska bli kul att se vad du mer gör med dina inköp..by the way.. jag ska nog också testa på ett minialbum...
Kramizar från Lene

Anonym sa...

Hej vännen! Vilket gulligt nallekort du gjort, den stämpeln är ju jättesöt! ATC-korten är också jättefina och du är så duktig med dina masker! Har ingen sån ännu men är ganska sugen på att prova. Vet du nån bra webshop som säljer både de stora och de små? Kanske du också har nåt tips på var de visar hur man använder maskerna?
Lovar att jag ska lägga ut korten från båda swapparna så snart jag hinner. Har inget nytt jag gjort nu på länge förutom swapkorten då, har helt enkelt inte hunnit och inte orkat heller. Har haft lite anti data period sista tiden men hoppas att det gått över nu. Blir mycket stillasittande nu ett tag framöver då jag var så klantig igår och välte ned en brandsläckare på 5 kg från en hylla på 2 m. höjd, såååå typiskt mig att vara så klantig. Svullnade upp ordentligt och gjorde jätteont så idag blev den röntgad och visade en liten skelettskada. Behöver ingen gips och det känns skönt att slippa iaf. Så nu kanske jag kan sitta still en stund och skapa, får se vad det blir för något, har några tanke projekt på lut iaf.
Min gubbe har hjälpt mig nu i veckan att sätta upp lite hyllor mm. i scraprummet så jag har fått bättre förvaringsutrymmen och det fick mig att städa så nu har det varit det som tagit mycket tid och jag är inte riktigt klar än, men snart så.
Hoppas du får en underbar vecka och sköt om din begynnande förkylning så du snart blir frisk igen!
Många kramar från Susanne!

the80sme sa...

Hej och ett stort tack för kommentaren, jag blir så otroligt glad när jag ser att mina små alster kommer till användning! Så snygg färg du fått till på biljetten dessutom! Himlades fint i allmänhet dessutom :)
Kram!

Lena B E sa...

Wow så mycket fint du handlat!! Lyckos dig som bor där du bor och kunde åka på mässan. Lite avis. :( Ååååå vad mycket fina alster du hann skapa sen du kom hem!! Imponerad!! :) Jag längtar tills posten kommer i morgon, hoppas postis har med sig ett roligt brev till mej!! :) Förskyld igen??!! Attans, då får du allt kurera dig, ät mycket vitlök det brukar hjälpa om det inte redan är för sent förstås. Vi hörs i morgon antar jag. Massor med kramar från Lena

Pernol sa...

åååå vad kul att gå på mässa!!! Lyllos dig! Är lite avis på er som bor där nere! Såååå fina alster du ahr gjort!!!!!
Ha en trevlig vecka!
kramar
Pernilla

Anonym sa...

Så roligt att gå på mässa, och vad fina saker du hittade. Fina kort du gjort med dina fynd.

Busan sa...

Hej vännen! Sååå mycket fint du köpt och gjort redan med dina nya saker - är så glad du fick en sådan toppendag med bara pyssel!!! :)
Jag blev jätteglad när du tyckte tagen var bra och vilken koll du har med vad som kommer inom pyssel - sånt har jag inte alls koll på!!!
Rosetten är köpt på Panduro för många år sedan och sedan blivit liggande bara men kom till användning nu... Ska plocka i sär en så du kan se hur den är gjort och ta kort på och lägga ut på bloggen - det kanske kan gå att göra egna i annat tyg eller till och med papper...!?! Kommer så fort jag kan på bloggen!
Fjädrarna var också såna som legat länge men läste det skulle kunna bli brist på dem till påsk så om du vill ha så hamstra nu.... så du har till annat pyssel också sen!!! Hoppas du sovit gott och får en bra dag!!! Kramar Busan

Lena B E sa...

Tusen, tusen TACK för dom JÄTTEFINA ATC korten!!! Så himla snygga jag älskar dom allihopa, dom är helt underbara!!! Åh vilket jobb du lagt ner!! Har du lackat varje bokstav på det första kortet? Helt otroligt fint!! Jag lägger ut en bild på dom så fort jag hinner, kanske i morgon, måste ju städa lite också här hemma, så trist och tråkigt!! :( men det måste göras. Hur är det med flunsan? Massor med tacksamma kramar från Lena

Lena B E sa...

Du är verkligen en mästarinna på ATC kort!!! :) Dom är så vackra, kan inte få nog av att titta på dom, sitter å tittar vid varje rökpaus jag gör. :) Det var värkligen välbehövligt att städa, katterna släpper ju vinterpälsen så det blir som det blir... hua!! det känner du nog till?!! Katthår överallt!! FY!! Hur gjorde du det första? Hur mucket lackade du? Vad gjorde du för att få bakgrundstexten upphöjd? det fattar jag inte riktigt!! Dumma jag ;) Vill du fortsätta med swapen en månad till så meddela Lene om du inte redan gjort det?!! Krya på dig nu!! Massor med kramar från Lena

Lisan sa...

Hejsan Karina.
Var det en mässa i HBG. Ja ringde runt överallt o kollade med HD/NST och massor men ingen visst något om mässan. Aahhh så ledsen jag blev att ja missade den. Var va den? Kramis från Lisan